Vill du vara med och utveckla Regnbågspiraterna?

Nu har Regnbågspiraterna funnits i lite mer än två år, det har varit kämpigt och roligt! Vi har hjälpt till att starta upp ett regnbågspiraterna i Finland, vi finns nu i fem städer och vi har varit med på West Pride. Allt detta utan finansiering, men det är något vi försöker ändra på, MUCF har ett speciellt bidrag till nystartade HBTQ-förbund som vi ska söka till nästa år. Detta skulle innebära att vi kan utöka vår verksamhet ännu mer, fokus kommer då ligga på att stärkas lokalt och framför allt synas under olika lokala Pride-evenemang.

Kongressen är preliminärt satt till 4-5 juni i Stockholm! Hoppas vi ses där!

Pengar gör ju aktivismen lite enklare, men det krävs också människor som är villiga att hjälpa till, om det så är med administrativa uppgifter i en styrelse, att leda Pride-närvaro i en stad, hjälpa till att dela ut flyers, sätta upp affischer eller prata med intresserade om våra frågor. Det finns mycket mer att göra i ett förbund och det enda som sätter gränser är din fantasi och fysiska lagar, så inkom gärna med idéer på vad du skulle vilja bidra med i förbundet så kan vi samla in allting inför kongressen som snart kommer kallas till. Mejla fabian.rosdalen@gmail.com med frågor, idéer och funderingar.

Det behövs personer att rodda i det centrala arbetet, att sitta i en förbundsstyrelse kan vara både roligt och utvecklande, du har chansen att påverka i vilken riktning förbundet ska gå och förverkliga dina idéer kring vad förbundet ska göra centralt. Just nu söker vi efter intresserade till att sitta i förbundsstyrelsen under 2016, så om du funderar, är intresserad eller har några frågor kring det, mejla fabian.rosdalen@gmail.com för kontakt med vår nuvarande förbundsordförande som kan berätta allt om vad det innebär att sitta i en förbundsstyrelse. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet av styrelsearbete, utan kommer lära ut allt du behöver veta, det viktigaste är att du vill jobba med regnbågsfrågor kring, med och i piratrörelsen.

Ha det bäst! <3